Börja Träna

Hur vi arbetar

Vårt mål är att få företagets medarbetare att lyckas med sin träning. Det breda utbudet av träning, kurser, behandlingar och den samlade kompetensen på Malkars skapar precis rätt förutsättningar för detta.

 

En bra start är det viktigaste. Uppföljning och individanpassning är också viktiga faktorer för en långsiktig friskvårdssatsning.

 

En bra start

Ett personligt möte med en medlemsrådgivare som snabbt ser ett lämpligt upplägg som passar. Här är det ofta personligheten som styr och dom egna uppsatta målen. Är de realistiska, för höga eller för lågt satta?

 

Styrkeinstruktion

Rätt övningar är säkra övningar. Vad passar och vilken nivå ska programmet ligga på? Är det för enkelt blir det tråkigt, är det för svårt ökar skaderisken.

 

Uppföljning

Hur gick dom två första veckornas träning? Ska det ändras, kompletteras eller kanske dags att introducera lämpliga gruppträningspass?

 

Nästa steg?

Kanske dags att ta träningen till en ny nivå. Då kan vi rekommendera en personlig tränare. Vi erbjuder även kostprogram för dig som vill lära dig mer om rätt kost för träning.